• Header Cursus

Cursus Luchtvaartgeneeskunde

De NVvLG organiseert zowel de basis- als de gevorderdencursus luchtvaartgeneeskunde onder toezicht van de Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT).

Basiscursus luchtvaartgeneeskunde

Het voltooien van de basiscursus is een vereiste voor de afgifte van een AME certificaat door de ILT, ten behoeve van het verrichten van klasse 2 keuringen.

De cursus omvat zowel theoretische als praktische training in de luchtvaartgeneeskunde en heeft een totale duur van 60 uur.

De cursus wordt afgesloten met een schriftelijk examen. Bij voldoende resultaat voor het examen wordt een certificaat van voltooiing uitgereikt. Met dit certificaat van voltooiing kan bij de ILT een verzoek tot de afgifte van een AME klasse 2 certificaat worden gedaan.

Cursus luchtvaartgeneeskunde voor gevorderden

Het voltooien van de gevorderdencursus is een vereiste voor de afgifte van een AME certificaat door de ILT, ter uitbreiding van de rechten ten behoeve van het verrichten van klasse 1 keuringen.

De cursus omvat training in de luchtvaartgeneeskunde, aanvullend op de reeds opgedane kennis uit de basiscursus en heeft een totale duur van 60 uur.

De cursus wordt afgesloten met een schriftelijk examen en bij voldoende resultaat voor het examen wordt een certificaat van voltooiing uitgereikt. Met dit certificaat van voltooiing kan bij de ILT een verzoek tot de afgifte van een AME klasse 1 certificaat worden gedaan.

Cursusdata

Basiscursus: in week 39 en 40 (23 september - 4oktober) 2019. Locatie: CML. Informatie en aanmelding via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Gevorderdencursus: 2020 (onder voorbehoud van voldoende aanmeldingen).

 

Contact

  • Kampweg 53
  • 3769DE Soesterberg
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Copyright © NVvLG | Made by WoodyOnline | Webmaster: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.