Financiële ondersteuning

Prof. Dr. J. Jongbloedfonds kan financieel bijdragen aan de kosten van bijvoorbeeld onderzoeken en proefschriften.

In 2012 heeft het Prof. dr. J. Jongbloedfonds financieel bijgedragen aan de kosten van de dissertatie getiteld "Prevention of flight-related neck pain in military aircrew" waarop Marieke van den Oord op 11 december 2012 aan de Universiteit van Amsterdam is gepromoveerd.

Lees verder

In 2011 heeft het Prof. dr. J. Jongbloedfonds een bescheiden financiële bijdrage gegeven aan Oswald Bloemen voor de kosten van zijn proefschrift "Brain markers for psychosis and autism", waarop hij op 11 februari 2011 aan de Universiteit van Amsterdam is gepromoveerd.

Lees verder

In 2009 is een financiële bijdrage toegekend aan Saskia Kuipers voor haar promotie onderzoek getiteld: "Air travel and venous thrombosis, results of the WRIGHT study", Part 1: Epidemiology en aan Anja Johanna Maria Schreijer voor haar promotie onderzoek getiteld: "Air travel and venous thrombosis, results of the WRIGHT study", Part 2: Mechanism.

Lees verder

Begin 2009 is voor het onderzoeksvoorstel "vliegangst bij piloten" van Oedske Osinga een tegemoetkoming in de kosten toegekend. Inmiddels is het onderzoek afgerond.

Lees verder

Copyright © 2018 Jongbloedfonds - Ontwerp door WoodyOnline - Hosting door WoodyDesign