Wetenschappelijke avond 18 maart 2009

18 maart 2009 Hierbij nodig ik u namens het bestuur van de NVvLG van harte uit deel te nemen aan de eerste wetenschappelijke avond van onze Vereniging in 2009 die gehouden zal worden op woensdagavond 18 maart. Wij zijn te gast op Centrum voor Mens en Luchtvaart van de Koninklijke Luchtmacht te Soesterberg. De volgende informatie is van belang:

Tijdstip: woensdag 18 maart 2009, aanvang 19:30 uur - einde 22.00 uur
Locatie: Centrum voor Mens en Luchtvaart, Kampweg 3 3769 DE, Soesterberg

Een presentatie met als gemene deler het samenwerken in teams binnen verschillende culturen.

Presentatie Titel: Air crash; who is to blame? Crew Resource Management (CRM) en veiligheidscultuur in de Koninklijke Luchtmacht en de medische wereld.
Spreker: Majoor Drs. Leonie Boskeljon-Horst, Vliegerpsycholoog CML

Mevr. Boskeljon-Horst is al jarenlang werkzaam binnen de vliegerpsychologie en is mede verantwoordelijk voor de Crew Resource Management trainingen binnen de KLu. Sinds november 2008 is zij bezig met een promotieonderzoek op het gebied van vliegveiligheidscultuur en CRM. In 2006 heeft zij de KLu CRM trainingen toepasbaar gemaakt voor medisch personeel van de spoedeisende hulp afdeling. Met haar presentatie zal zij de begrippen veiligheidscultuur en CRM verduidelijken en toelichten wat de implicaties zijn voor zogenaamde High Risk Organizations als de KLu en de medische wereld. Wij hopen u allen te verwelkomen op deze gezellige en interessante avond.

Contact

  • Kampweg 53
  • 3769DE Soesterberg
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Copyright © NVvLG | Made by WoodyOnline | Webmaster: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.