Jaarvergadering 2010

18 juni 2010 Datum: 31 mei 2010

Beste leden,

Hierbij wil ik u en uw partner uitnodigen voor de Jaarvergadering van de Nederlandse Vereniging voor Luchtvaartgeneeskunde welke zal worden gehouden op vrijdag 18 juni in het Militaire Luchtvaart Museum te Soesterberg. We hebben deze locatie gekozen omdat het voor de laatste keer is dat we daar bijeen kunnen komen; zoals u ongetwijfeld weet wordt het Militaire Luchtvaart Museum samengevoegd met het Legermuseum uit Delft en gehuisvest op het terrein van de voormalige Vliegbasis Soesterberg.

Het programma luidt als volgt:

tussen 13.30 en 14.00 aankomst;
van 14.00 - 14.30 Jaarvergadering voor de leden van de NVvLG;
van 15.00 - 16.30 een leerzaam/informatieve inbreng vanuit het MLM voor de leden + partners;
van 16.30 - 18.00 een borrel + barbecue voor de leden + partners.

Ter voorbereiding op de Jaarvergadering wil het Bestuur alvast een paar zaken aan u voorleggen waarover uw standpunt wordt gevraagd tijdens de Jaarvergadering:

- met betrekking tot de wetenschappelijke avonden stellen wij een andere formule voor; onze gedachten gaan uit om in plaats van de avonden tweemaal per jaar een dag te organiseren met bijscholing- en interessante onderwerpen op het gebied van de luchtvaartgeneeskunde;

- de behartiging van onze Nederlandse belangen in ESAM vergen deelname aan ESAM-bijeenkomsten in het buitenland die weer gepaard gaan met kosten voor de deelnemer; het voorstel is om deze kosten door de vereniging te vergoeden;

- voor zowel de bij- en nascholingsactiviteiten als de ESAM-activiteiten is het bestuur op zoek naar leden die zich hier actief mee bezig willen houden;

- we willen het medium internet en de website actiever gaan gebruiken.

Als u alvast uw gedachten over deze onderwerpen laat gaan dan bespoedigt dat onze besluitvorming tijdens de Jaarvergadering.

Ik hoop u en uw partner te kunnen verwelkomen op 18 juni a.s.; geef uw komst (en van uw partner) graag voor 15 juni door aan This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. !

Met vriendelijke groet,

J.L.A. van der Hoorn, voorzitter

Contact

  • Kampweg 53
  • 3769DE Soesterberg
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Copyright © NVvLG | Made by WoodyOnline | Webmaster: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.