Wetenschappelijke avond 19 september 2012

19 september 2012 Wetenschappelijke avond

Geacht lid van de Nederlandse Vereniging voor Luchtvaartgeneeskunde,

Hierbij nodig ik u namens het bestuur van de Nederlandse Vereniging voor Luchtvaartgeneeskunde uit voor een wetenschappelijke avond op woensdag 19 september 2012.

Deze avond zal in het teken staan van het ziektebeeld of diagnose ADHD. Deze diagnose heeft een behoorlijke vlucht genomen de afgelopen jaren en dat merkt de luchtvaartgeneeskundige in zijn dagelijkse praktijk. Wat is ADHD, kom je er ooit vanaf, welke medicatie wordt gebruikt en wat betekent dit alles voor de vliegmedische geschiktheid? Wij hebben Kolonel-arts Peter-Jan van Eeten bereid gevonden dit onderwerp nader toe te lichten. Hij is psychiater en de consultant voor de Koninklijke Luchtmacht als het gaat om geven van een oordeel over de vliegmedische geschiktheid van luchtvarenden op dit gebied. Voor zijn specialisatie in de psychiatrie is Kolonel van Eeten werkzaam geweest als vliegerarts bij de luchtmacht en is als zodanig zeer bekend met de problematiek waar een luchtvaartgeneeskundige mee te maken heeft.

Tijdstip: woensdag 19 september 2012, koffie vanaf 19.30, aanvang wetenschappelijke avond 20.00, einde ca. 22.30 uur.
Locatie: Het Centrum voor Mens en Luchtvaart, Kampweg 3, 3769 DE, Soesterberg.
Opgave: via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Er is plaats voor maximaal 50 personen.
Accreditatie is aangevraagd bij ABSG.

Contact

  • Kampweg 53
  • 3769DE Soesterberg
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Copyright © NVvLG | Made by WoodyOnline | Webmaster: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.