Wetenschappelijke bijeenkomst op 14 maart 2018

Namens het bestuur van de Nederlandse Vereniging voor Luchtvaartgeneeskunde nodig ik u uit voor een wetenschappelijke bijeenkomst op:

woensdagavond 14 maart 2018

Deze avond zal plaats vinden op het Centrum voor Mens en Luchtvaart aan de Kampweg 3 te Soesterberg. De bijeenkomst zal om 20.00 uur beginnen, de afsluiting zal rond 22.00 uur zijn. Ontvangst vanaf 19.30 uur.

Het thema van de bijeenkomst:    Slaapproblemen, onderzoek en behandeling.

Marcel Smits, neuroloog / somnoloog in Ziekenhuis Gelderse Vallei te Ede, ziet regelmatig vliegend personeel met slaapproblemen. Hij zal vertellen over de achtergronden van slapen en slaapstoornissen, bioritme en de werking van melatonine. Tevens zal hij een overzicht geven van de onderzoeks- en behandelmogelijkheden bij slaapstoornissen, aangevuld met casuïstiek.

Accreditatie wordt bij ILenT aangevraagd.

Graag opgave van deelname aan deze wetenschappelijke avond per e-mail aan de secretaris Gertrud Goldhoorn: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , mede vanwege een verandering bij het beveiligingsbeleid bij het CML. U moet zich bij binnenkomst kunnen legitimeren. 

De NVvLG is voornemens een basiscursus luchtvaartgeneeskunde te organiseren van 4 tot en met 14 juni 2018. Potentiële deelnemers worden verzocht zich vóór 1 maart 2018 per mail te wenden tot de secretaris.
(Dag)delen van de cursus kunnen enkel gevolgd worden door deelnemers die reeds in het verleden de gehele basiscursus hebben gevolgd.

Namens het bestuur van de NVvLG,

Jaap Jan Witte, voorzitter Nederlandse Vereniging voor Luchtvaartgeneeskunde

Contact

  • Kampweg 53
  • 3769DE Soesterberg
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Copyright © NVvLG | Made by WoodyOnline | Webmaster: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.