Agenda

16 november 2018 :   Ter gelegenheid van de pensionering van dr Rienk Rienks, cardioloog, organiseren het Centraal Militair Hospitaal en de afdeling Cardiologie van het UMC Utrecht een afscheidssymposium, getiteld:
“Het hart onder uitdagende militaire omstandigheden”.
De uitnodigingsbrief en flyer gaan hierbij.
Datum: 16-11-2018
Plaats: auditorium van het Nationaal Militair Museum, Verlengde Palzerweg 1, 3768 MX Soest.
Aanvang: 09.00 uur, eind: 17.10 uur.

7 december 2018 :  Uitnodiging: Zoals u weet is 2018 een bijzonder jaar voor de Nederlandse Vereniging voor Luchtvaartgeneeskunde (NVvLG). De vereniging viert haar 60-jarige bestaan en dat zal niet ongemerkt voorbij gaan. Met deze brief willen wij u laten weten dat de lustrumcommissie al enkele maanden bezig is geweest om voor de leden van de NVvLG een interessant en vooral ook leuk lustrum symposium te organiseren. Met als thema ‘Zorg in en door de lucht’ is er een programma opgesteld waarin verschillende inspirerende sprekers u zullen bijpraten over diverse aspecten van luchtvaartgeneeskunde. Het thema zal op verrassende manieren worden belicht. Onder andere zal astronaut (en erelid van de NVvLG) Andre Kuipers één van de sprekers zijn. Wij sluiten de dag gezamenlijk af met een feestelijk diner op locatie vliegveld Teuge. Lees verder.

 

Contact

  • Kampweg 53
  • 3769DE Soesterberg
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Copyright © NVvLG | Made by WoodyOnline | Webmaster: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.