Archief

Archief 2020

Lees verder

Archief 2019

Lees verder

Archief 2018

Lees verder

Archief 2017

Lees verder

Archief 2016

Lees verder

Archief 2015

Lees verder

Archief 2014

Lees verder

Archief 2013

Lees verder

Archief 2012

Lees verder

Ook dit jaar heeft het Prof. Dr. J. Jongbloedfonds een bescheiden financiële bijdrage gegeven aan verschillende proefschriften.

Lees verder

Op het jaarcongres van de Nederlandse Vereniging voor Luchtvaartgeneeskunde, op vrijdag 18 juni 2010 in het Militaire Luchtvaart Museum te Soesterberg, is er een nieuwe secretaris aangesteld.

Lees verder

Dit jaar heeft het Prof. Dr. J. Jongbloedfonds een financiële bijdrage toegekend aan een promotie onderzoek en onderzoeksvoorstel.

Lees verder

In 2007 treedt mevr. dr. H.W. Kortschot af als penningmeester en waarnemend voorzitter van het Jongbloedfonds. W.C. M. Tielemans neemt haar taak als voorzitter in juni over.

Lees verder

In 2006 heeft het fonds een bijdrage toegekend voor een onderzoeksproject en het onverwachts overlijden onze gewaardeerde voorzitter dr. Jan H.A. Dambrink.

Lees verder

De zittingstermijn van de voorzitter van het Jongbloedfonds, Jef M. Kamps, verstrijkt in het verslagjaar. Het bestuur van het Jongbloedfonds stelt op de Jaarvergadering van de Nederlandse Vereniging voor Luchtvaartgeneeskunde dr. Jan H.A. Dambrink, voor als nieuw bestuurslid. Tevens heeft het fonds een bijdrage toegekend aan Dr. Hans Huitink & Katrin Wenzel voor het schrijven van het "Handboek Medische Repatriëring en Evacuatie".

Lees verder

In 2002 heeft het Jongbloedfonds een belangrijke bijdrage geleverd aan de organisatie en financiële ondersteuning van het CAMA congres.

Lees verder

In 2001 heeft het fonds een bijdrage toegekend aan dr. Rene J. Wubbels voor de presentatie van zijn onderzoek op de jaarlijkse bijeenkomst van de 'International Society for Gravitational Physiology'.

Lees verder

Copyright © 2020 Jongbloedfonds - Ontwerp door WoodyOnline